Romerike Sparebank inviterer til to spennende foredrag

Postet av Sørumsand IF den 8. Feb 2023

Romerike Sparebank inviterer til to spennende foredrag den 16/2 kl 19 på Lillestrøm Kultursenter – hvor du kan få høre Hallgeir Kvadsheim og Kaja Nordengen.

For kunder av banken koster det kun 50,- hvis man bruker koden har fått i nyhetsbrev.

De som ikke er kunder i banken betaler kr 100 for billetten.

 

Bli med og lær om hvordan hjernen din former din unike personlighet, av Kaja Nordengen. Hun forteller om hvordan hjernen vår påvirker vår oppfatning av verden, og om vi virkelig kan stole på våre sanser og det som skiller tolkningen fra virkeligheten.

Du kan også få bedre kontroll over din privatøkonomi med hjelp av Hallgeir Kvadsheim. Han deler konkrete tips for å forbedre din økonomiske situasjon, gir råd om viktige forsikringer og hvordan du kan spare penger. Gjør deg klar til å ta bedre økonomiske beslutninger med rådene til Hallgeir fra «Luksusfellen».

 

Billetter kjøpes på Lillestrøm Kultursenter

 RS Foredrag landscape.jpg
Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 3. Feb 2023

På årsmøtet 28. mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 14. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.